Gym

Lever på lånad tid. Skrutten gillar inte alls sitt babygym och nu har han legat och lekt där själv i 10 minuter. Om en timme kommer svärmor och då får jag gå och träna på mitt gym.

Utdelning

Om man ägnar en timme åt att få sin bebis att somna borde man få mer utdelning i egen tid än 45 minuter. Det är precis därför jag inte tycker om att laga mat, det tar för lång tid i förhållande till tiden man äter. Plus att jag inte direkt är norra Europas bästa kock...

Välkommen till min nya blogg!

Jag fick min lilla bebis, Nicolas, i oktober förra året. Nu är han dock inte så liten längre, snart åtta pannor, vid fyra månaders ålder. Är helt inne i bebisdimman och går promenader med föräldragruppen på fritiden, babysimmar och funderar på att gå en kurs i babymassage. När vi inte är ute och går är han nästan alltid vaken och då brukar vi sjunga, läsa böcker och leka massa. Våra gemensamma intressen är att äta, men där tar det i princip stopp. Helst av allt skulle jag vilja sova åtta timmar i sträck, men sömn är något Nico skyr som pesten...

Annars har jag fortfarande fem kilo kvar av graviditetsfläsket och de verkar inte vilja ge sig av självmant. Så jag får nog ta i med hårdhanskarna, lägga i en högre växel och inte bara lita på att amningen ska stå för all viktnedgång. Och även om jag skulle gå ner mina fem kilon behövs det som är kvar trimmas upp ordentligt. Min mamma plussade 10 kg efter varje graviditet och jag svor att inte bli likadan. Fem är "bara" hälften, men det är illa nog.

Om sex veckor ska jag börja plugga igen, då är bebisen nästan sex månader. Jag hoppas kunna plugga mycket hemifrån (förutom praktik i fem veckor med obligatorisk närvaro). Efter det kommer sommaren då jag får vara föräldraledig igen i tre månader. Tiden går fruktansvärt snabbt... Men jag vill ju plugga också. Eller plugga vill jag väl inte, men jag vill bli klar så att jag kan jobba. För jobba vill jag!

RSS 2.0