Dregelfräsarn

Vi har ett sådant dregelmonster hemma nu... Härligast är när jag bär honom i sjalen och han suger på det tyg han kommer åt. Kan inte vara så mysigt att somna där sedan; kallt, blött och slemmigt.  Precis ALLT ska in i munnen också!



Var på återbad för babysimmet idag. Det gick lite bättre när det var lite tidigare på dagen, men det är fortfarande ingen jättehit. Vi ska ge det en omgång till. Tycker han fortfarande inte om det struntar vi i det... Det finns annat man kan fylla ut dagarna med än att dränka sitt barn i ljummet klorvatten.

Han har hittat på en ny trevlig grej idag - att spotta. Han fräser och spottar omkring sig, gärna med händerna i munnen. Ska bli kul att se hur det blir när vi blandar in gröt i det hela... Tur att han är så söt!


Kommentarer
Postat av: emma

här bor ett dregelmonster med. tur att det finns dregelhaklappar annars hade det förbrukats massor med kläder om dagarna...

2009-03-04 @ 18:50:24
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: Nina

nej det här med bilbarnstol är ett problem. vet inte heller hur de tänkte där. som tur var så köpte vi ju den gamla bilstolen för ynka 700kr av en vän som knappt hade använt den. så det va ju bra. men kul å köpa en ny sån, som de kan ha 3-5 månader och sen så måste man köpa en ny för ännu mer pengar.. sen finns det ju så många att välja på oxå. vilken väljer man?!



vi har egen bil, å vi använder den mkt. när vi handlar etc. så det är ju viktigt att vi köper oss en ny bilbarnstol då. någe han kan ha en tid framöver! man får väl åka till babyland lr någe liknande och sätta dem i stolen och se vilken som passar bäst..



theo steg ju som satan i vikt där ett tag. men nu har kurvan börjat plana ut lite. som om han är tillbaka på det "normala" igen.. va inge fel på amningen iaf. eftersom han gick upp 1,5 kg denna månad så började man ju undra om man mata honom för mkt eller nått. men det var inge fel på det. så det kändes ju skönt iaf.



haha har han börjat spotta? =) det va lite kul faktiskt. det där med dreggel vet ja vad du menar och stoppa allt i munnen. allt ska bara in.. mysigt med allt slem :P



hoppas det går bättre på simmet nästa gång då.. om inte annat så är det ju bara å sluta som du säger. kanske föredrar ett badkar istället med endast mamma/pappa? eller gillar han inte att bada alls?

2009-03-05 @ 10:47:41
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Nina

jag är jätte nöjd med korten. :D



ehm nej det går ju inte att fixa i ordning någe alls då. dopen brukar ju oftast vara på dagarna. mitt på.. från kanske 12-16. ok om man har ett senare dop.. men om man ska ha kanske från 12-13.. funkar ju inte..



det fanns en lokal här där vi flytta in som ja trodde e hyrde ut. men som sagt var så sa hyresgästföreningen att det inte fanns nån lokal i området. så skumt. men om den hade varit tillgänglig så hade vi inte kunnat ha den iaf. ja tror den är för liten.. tyvärr.. så det kan ju bli ett problem. ska vända mig till stadsdelsförvaltningen nu.. de prata om att man kunde hyra från dagis oxå. men hur gör man då med deras larm och sånt? sånt vill ja inte ha å göra med.. aja fråga kan man ju alltid göra..



förstår att ni vill ha en smidig bilstol. man orkar inte hålla på å installera och ta bort etc.. hela tiden.. nej man ska bara trycka dit den (typ) å så ska den sitta stenhårt. känner oxå ångest över det. (även om vi inte behöver flytta på den som ni)...



hoppas det går bra på kollen då :D å han ska få spruta då med antar jag? jag hoppas det går bra. tycker alltid det är lika skoj å kika på kurvan. man märker ju att han växer. =) har tagit fram en kartong här. så ja ska lägga ner hans kläder i källarn nu - dem han inte kan ha.. snyft.. :)



ja alla barn gillar ju inte att dyka. som du sa. då kan man ju ha skoj å plaska runt istället. det är ju superskoj.. ja skulle ta tag i det där med babysim jag med. men ja har inte kommit så långt. vet att det finns på rosenlundssjukhus. men där får man bara vara ena föräldern. tänkte att det kanske skulle vara skoj för mannen att kika oxå..



skoj ändå att han gillar baljan.. sist vi använde den så var nog jag mer blöt än va theo var som låg i baljan. haha! de är ju rena vågmaskinen :D



ååå på lör ska det bli bra väder. då ska ja ta en promenix igen vid årstaviken. planen är som så iaf. sen få rman ju se om man kan hålla det s tanken är god iaf :D

2009-03-05 @ 21:11:38
URL: http://modesida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0