Puré

Dagens nästa projekt var barnmatslagning. Tror att jag stod i köket i över en timme och har numera mat för minst en vecka, det är utdelning det! Blev mycket nöjd med min morotspuré. Tidigare har jag bara mixat den, men då har det blivit så stora flagor av morötterna. Nu körde jag den först genom vitlökspress, sedan med mixern. Och istället för att ha i rapsolja hade jag i flytande margarin (mjölkfritt!) så det blev lite krämigare. De andra puréerna blev; majs, potatis/palsternacka och broccoli. Hoppas det är lika gott som det är färggrant!




Kommentarer
Postat av: Petra

Åh vilken sötis! Hur gammal är han?

Har skjutit på storkoket, har gjort mat dag för dag, men nu ska det bli av minsann =) fick lite inspiration!

2009-03-20 @ 16:10:14
URL: http://missscorpio.blogg.se/
Postat av: Nina

å va duktig du är! :D så fort Theo har börjat äta mer så ska jag ta å fixa sånt där med. älskar sånt piller :D roligt!

2009-03-20 @ 23:49:43
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Nina

ja hittade från sickla udde. ja va ju helt inställd på att ja kom lite längre ifrån köpcentret än va ja gjorde. hoppade på 74:an å så åkte ja dit. å så gick ja tillbaka.. skönt med en liten promenad i vårvädret.. va sååå mkt vagnar i sickla helt sjukt! kom in på lindex å vände. det var liksom kö! hur fasen kan de göra så små gångar på barnavdelningen?



skoj att du vill ta en promenix. ja e ju hemma om dagarna å gör knappt nått. så en promenad tar jag gärna. bara hojta till :D

2009-03-20 @ 23:51:43
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: emma

oj vad duktig du är :) måste också ta tag i det där så fort meja äter lite mer.

2009-03-21 @ 09:52:09
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: Petra

Haha jag tror att alla pappor vill ha en mini-me =) Luna fick vara "han" i magen tills hon kom ut och jag o Rickard fick oss en liten chock. Men efter 5 min så var det ju rätt självklart att det var henne vi väntat på =P

jag ska prova blanda i lite kött, fisk och örter snart, så det blir lite smak. Hon är ju 7 månader så jag planerar nästan att hon ska klara sig på bara mat till sommarn.

2009-03-22 @ 12:20:30
URL: http://missscorpio.blogg.se/
Postat av: Linda

Men så fint du har gjort! Hur tinar du de små portionerna sedan? Lossnar de lätt ur istärningssaken? Mycket imponerad!!!

2009-03-24 @ 18:01:36
URL: http://ettheltnyttliv.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0