Gissa vilken sida i överkäken som jag håller på att få en tand i...?

Ledtråd - tungan!  




                  


                                                              



  

Det börjar vända lite nu, humöret hos bustrollet. I ett par veckor har han blivit vansinnig så fort man tittat åt ett annat håll, för att inte tala om när man går en bit bort. Men nu när han har börjat krypa ordentligt så känns det som att han har lugnat sig lite. Han verkar fatta att han kan ta sig omkring för egen maskin, när han känner för det.



Och tar sig omkring... Det gör han. Vänder man bort blicken i två sekunder kan han vara på väg åt ett helt annat håll, eller någon meter bort. Ser han en sladd, snöre eller liknande blir han som en målsökande missil. Likaså har han upptäckt eluttagen :(. Måste köpa sådana där skydd, sambon har tejpat - och jag HATAR tejp.











Kommentarer
Postat av: Nina

hhihi vilka söta bilder. gulligt han gör med tungan. nu när ja tänker på det så har ju theo börjat lipa så jäkla mkt. men det kanske beror på de två framtänderna som är där framme? va tror du?



shit har du redan börjat med praktiken. kändes som om det va ett tag sen du sa att du skulle börja på det. ahha. tiden går ju så fort. men du trivs iaf? förstår att det är jobbigt att hinna med allt. man tar ju det viktigaste först :D



förstår att det är fullt upp med nico. han måste ju utforska världen S har märkt på theo att han snor allt han kommer åt. så ja vet ju vad ja har å vänta mej.. ;) bara kika in här å kolla va t kommer att hitta på härnäst..



vi köpte faktiskt sådana där till eluttagen innan han va född. men ja minns inte vart. hmm. men billiga var dem iaf. det är ju alltid någe. är ju en heeel del som måste fixas. kanter, kontakter, dörrar, luckor. ja det kommer bli ett äventyr.. hahaha..



hoppas du mår bra annars. å nico med såklart! trevlig helg på dig! krams

2009-05-22 @ 23:35:04
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: A

Känner igen det där! Har en som styr med tungan här med...

2009-05-25 @ 12:19:43
URL: http://lyckligfruochmamma.blogspot.com
Postat av: behindenemylines

nej men gud va söt! :D

2009-05-25 @ 12:23:31
URL: http://behindenemylines.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0